Blue Bathroom Small

Charming Small Bathroom Colors

Small bathroom colors – Make the most of the square meters in the small bathroom optimally. Here we guide how the small bathroom is made best available. A charming city apartment rarely offers a bathroom where you have ample opportunity to unfold your interior design skills. The bathroom will usually be of a few square meters, and this places demands on both interior design and creativity.

Highlight the light. If you have a window in your bathroom, make sure that as much light as possible has access to the bathroom. An illuminated lamp, or more, also gives the feeling of more space. Ceiling shelves can be a good solution for the small bathroom because you can store things along the way. Decorative baskets can hide many of the things that easily make your bathroom look messy.

The space above the toilet is usually free, so use it for one or more shelves. A stylish poster makes the wall look smaller – in turn, it can upgrade the bathroom to make it more edge and personality. It does not matter what color you paint your bathroom in. Light colors make the tiny bathroom seem larger, horizontal stripes or a wall in a color that stands out, and even at the appearance of the bathroom.

Dark Basement Window

3 Hal Yang Mambuat Kamu Tidak Akan Pernah Bahagia

Mengutip wejangan dari salah satu dosen Fpsi UI,

Ada 3 Hal yang membuat orang tidak akan pernah bahagia :

  1. Mengkhawatirkan masa depan
  2. Menyesali apa yang sudah berlalu
  3. Tidak bersyukur dengan hari ini

Ada beberapa tips agar hidup lebih bahagia :

  1. Fokuslah pada kelebihan diri sendiri

karena kadang yg bikin kita gak bahagia itu karna kita terlalu fokus sama kekurangan diri kita sampe akhirnya lupa kalo kita punya segudang kelebihan yg bisa dikembangkan.

2. Jangan melihat pada apa yg belum kita punya

Coba lihat apa yg sudah kita dapatkan sampai detik ini, pasti kita akan lebih bersyukur. Allah sendiri bilang dalam Alqur’an, jiki kita bersyukur maka Allah akan menambah nikmat-Nya kepada kita.

3. Hargai setiap hal yg terjadi dalam hidup, meskipun itu hal yg buruk.

Seringnya kita berburuk sangka duluan ketika ditimpa hal buruk. Padahal bisa jadi dari hal buruk itu Allah ingin menunjukan sesuatu kepada kita agar bisa dijadikan pelajaran dalam hidup.

Semoga kita semua bisa menjalani hidup yg lebih bahagia 🙂

Source: Aisyahrf on Twitter.

Hobbit Hollow Window Framing

9 Fitur Rahasia Whatsapp GB yang Harus Kalian Ketahui

Whatsapp GB adalah sebuah aplikasi Whatsapp yang sudah di modifikasi oleh official-plus.com.

Modifikasi yang diberikan oleh official-plus.co ini memungkinkan para pengunanya untuk meng-custom settingan whatsapp yang tidak diberikan oleh whatsapp playstore.

Penasaran dengan apa saja Fitur yang diberikan oleh whatsapp GB ini.

Simak video ini sampe akhir

Popular Exterior House Colors 2018

The Best Exterior Paint Colors

The right exterior paint colors can add significant value to your home. The exterior color of your home is often the first impression of visitors and potential buyers will receive in relation to the style of the house. Although most homeowners select an exterior color based on personal preference and design aesthetics, some general rules for choosing to apply an exterior color, regardless of their personal affinity for an exterior paint color.

The best color of the exterior paint of a house is not always the best color for another house. When choosing an exterior paint color, one of the first considerations you should make refers to the style of your home; choose the colors that match or complement the other elements of the exterior of a home to create a homogeneous appearance. For example, a Victorian-style house with ornate, white detailing is well suited for a wash of blue, yellow or pale yellow, while traditional artisan style houses are best served by neutral colors such as beige, olive or powdered rose.

Neutral colors are complementary to most styles of houses. Neutral colors are often light shades that give a subtle touch of color to complement the surrounding landscape. For example, a ranch-style house surrounded by New England woods looks subtle and appropriate in a light shade of pale green, while a greenhouse in the more arid climate of New Mexico would stand out in a neighborhood. Shades of brown, such as cinnamon, coffee, beige, and cream are universally neutral options that work well with most home styles.

Tips On How To Effectively Take Better Photos

They say that a picture is worth a thousand words, but that doesn’t mean those words are good ones. A poor photo will have people focusing on its quality rather than the memory it was intended to capture. So what can you do to take better looking photos? Here are some tips to get you started.

Be selective when taking your photos. Find exactly what you want in that photo, and remove anything else from the shot. If you’re trying to take a picture of a flower, you don’t want a bunch of other flowers or trees in the shot. Get as close and focused on the subject as possible to get the best possible photo.

When working in low lighting conditions, many digital cameras have a built in flash feature that pops up automatically. The convenience of this feature can be great for quick candid shots; however, if your goal is more professional shots, weigh options for the purchase of an external flash option. This will allow greater diversity in your lighting needs. For this option to work, verify that your camera carries a “hot shoe” for accommodating the flash unit. A professional camera shop can help you find the right unit that will sync to your camera.

Stay still while you press the shutter. Don’t even breathe. When you move quickly, even if the movement is minute, it will interrupt the shot’s clarity and ruin a shot. Some people agree that it’s best to stop breathing right before pressing the button, as a way of personally steadying yourself.

When working around subjects that are moving a lot or are totally in action, you need to focus on capturing the moments by keeping your trigger down. These kinds of moments can not be recreated and there are no do-overs. Keep your eye on the areas at all times and keep shooting.

Play with lens distortion. Most photographs use portrait lenses or zoom lenses to focus on an object, and use a wide-angle lens for landscapes and such. By using a lens for a different use than its intended one, you will get a very original photograph. Do not let this become your style: learn when you can use an original lens.

Experiment with varieties of expressions, scale and perspective. You can make any object artistic when you portray it in a creative way, such as making it appear distorted, or in an unusual location. Take everyday objects out of the mundane by composing them in your shots in an unusual way.

Make sure to read the camera’s manual. Camera manuals have a certain bulky heft that discourages reading. Most people throw manuals away without giving them a second look. You should take time to read the manual or else you might break the camera or get frustrated with settings. The manual can assist you in taking higher quality pictures and prevent dumb mistakes.

Any time you take a photograph, you want to be sure it’s a good one. In today’s age of photo editing and digital cameras, anyone can take a high quality photo. It’s just a matter of learning how. Thanks to the advice in this article, you should be taking better looking photos in no time.

Vertical Blinds Replacement

Parts of a Window Blind

Blinds offer colorful and stylish ways to cover a window. Window blind also provide comfort as well as security and privacy. Several important components joined together to create this window processing. Several individual pieces of blinds are sold separately, making it economically possible to replace damaged parts rather than buying another complete blind. Be sure to read the package to determine you have the right part for your blind. As many of the parts used in both vertical and horizontal blind units.

Head-Rail; the hardware is located on top of where the blind tracks are located, referred to as the conductor rail. The horizontal or custom vertical blinds device attaches to it. Planks; also called shovels, vertical and horizontal slats are the individual pieces that overlap each other to make up the largest segment of the unit. Also called gills, material or hangers. Slats come in natural weaves, different types and colors of fabric, different types of wood, and faux wood.

Ladder String; Blinds have many individual slats to hold together. Ladder string is the string where each slat of horizontal blinds rests. It is a durable cord similar to a ladder, so each slat can be woven through it to make up the window that covers. Bottom Weight; this part of the window treatment provides stability. Usually a wood or plastic insert is mounted in a pocket located at the bottom of the blind unit. It stabilizes and weighs down the horizontal just blinds.

Color Ideas for Small Kitchens

Best Color for Kitchen Ideas

Best color for kitchen – the colors selected for the space will help you achieve your decorative goals and create the best kitchen space for you. The red color stimulates the appetite, making it just right for the kitchen area. Bold red tones are too intense to use in large quantities, especially in a small kitchen, but they are warm and cozy, so the borders of the red cherry cabinet or handles, or tomato red carpets, are suitable decorative additions. Quieter red variations such as pomegranate and raspberry are best for the accent wall of the kitchen or the back wall, which complements the back of the stove.

Blue has a calming effect on a kitchen space, making it particularly attractive when you want to cook your favorite food after a long day or enjoy a cup of tea and your favorite book. Blue is also the color of cleaning and sanitation, so subconsciously it could motivate you to keep space clear of obstacles. Light blue is pleasing to the eye and is soft and sophisticated, so the blue sky or maiden grass is ideal for cooking, especially if white or light gray are the main neutral shades.

Guests and family members will automatically feel at home in a kitchen that is decorated with bright, cheerful shades of yellow. Lemon yellow cabinets are a perfect addition to bright white walls, and pastel yellow tiles on the back wall are a demure addition to a kitchen with stainless steel appliances. Yellow tends to increase metabolism, as well, so if there is a breakfast nook in the kitchen, your loved ones will be excited to enjoy a meal in the kitchen space.

Backyard Man Made Pond

Man Made Pond Ideas

Man made pond – Rocks and stones give a courtyard pond a natural look while performing several useful functions. There are three types of natural rock. Sedimentary rocks such as sandstones and limestones are the softest. Limestone should not be used in fish ponds. Metamorphic rock like schist, slate, quartz and granite is more difficult and comes in interesting shapes, like lava, the molten magma crystallizes. The use of the rock that is native to your area creates harmony between the lagoon and the surrounding landscape.

Use rocks to shape the pond, support it and mix in the environment. Gradual levels shelves keep the sides collapsing and stacked granite stone field will carry out the lining of the pond to the shelves. River rock and gravel at the bottom of the pond are a surface for healthy bacteria that keeps the water balanced. Make sure the rocks are too large to be absorbed by a submersible pump.

The perimeter of the pond gets the superstar stones. Boulders with color, unusual shapes and texture attract attention so do not place them near any blemish. Instead, use them for waterfalls, ledges from the platform and the centerpiece of a rock garden on the side of the pond planted with the flowering of the ground cover and ferns. The flat rocks make the prey of a waterfall that leaves the water on the edge and towards the pond.

BEGINI ! Cara Membuat Pertanyaan Saat Presentasi

Kadang kadang, menghadiri kelas yang memiliki sesi presentasi kelompok menjadi hal yang sangat membingungkan. Di satu sisi kita akan enjoy ngga bakalan dengerin dosen bicara. Tapi di sisi lain kadang, dosen mewajibkan kita untuk bertanya kepada kelompok yang sedang presentasi.

Masalahnya, bertanya kepada kelompok yang sedang tampil itu tidak semudah
bertanya kepada rumput yang bergoyang.

Kita harus memikirkan berbagai aspek, mulai dari psikologi, tali
pertemanan, tali gebetan,sampai penilaian dosen terhadap diri kita yang
mengajukan pertanyaan.

Aga dilematis seh sebenernya, nah oleh karna itu kali ini frans akan berbagi sedikit tips cara membuat pertanyaan saat presentasi.

Dipostingan ini kamu akan menemukan beberapa jenis pertanyaan yang bisa kamu ajukan pada sesi tanya jawab dilengkapi primbon cara membuatnya.

1. Pertanyaan Kontekstual

Bagi kamu yang ingin menjadi mahasiswa yang disayang teman, namun ingin terhindar dari cap pertanyaan tak berbobot oleh dosen. Ngga ada salahnya kamu membuat pertanyaan model ini.

Pertanyaan ini adalah jenis pertanyaan yang ideal yang tidak akan merusak
tali pertemanan kamu dan teman kamu yang sedang presentasi.

Ciri khas dari pertanyaan ini adalah selalu adanya kasus yang mengiringi
pertanyaan, bahkan jadi masalah utama dalam pertanyaan.

Contoh :

” Mengamati apa yang telah kalian jelaskan tadi, Teori Youngleks mengatakan bahwa tontonan youtube lebih baik daripada tontonan TV. Sementara itu, yang terjadi di kampung saya di Ci Engas, Brazzers lebih banyak dibuka daripada youtube. Apakah dengan demikian Brazzers lebih dari youtube, Dan Teori Younglex tidak berlaku di Ci Engas?

Cara bikin :

1. Perhatikan dan ingat salah satu pernyataan temen kamu yang sedang
presentasi.

2. Cari case yang berkaitan dengan pertanyaan temen kamu itu, apapun selama itu related.

3. Hubungkan case dengan pernyataan temen kamu (Bagaimana pernyataan
memandangi case yang kamu punya)

4. Kumpulkan do’a , Keberanian, Niat, dan segala Motivasi yang kamu punya.

5. Tanyakan.

2. Pertanyaan Teoritis

Sesuai namanya main course dari pertanyaa ini adalah teori. Walau sebenarnya aga jarang dipake, Tapi pertanyaan model ini bisa menjadi penyelamat ketika kamu ngga terlalu banyak menyimak presentasi.

Contohnya seperti ini :

” Dalam presentasi tadi, Lucinta menjelaskan teori Proteus yang menyatakan “bahwa sesungguhnya beruntunglah orang-orang jomblo, karena bisa menikmati siaran langsung liga inggris tiap malam minggu tanpa hambatan”. Yang masih saya agak bingung, apa hubungannya antara kaum tuna asmara dengan liga inggris ? dan bagaimana proteus dapat sampai pada kesimpulan demikian ?”

Cara bikin:

1. Perhatikan salah satu teori yang dikemukan dalam presentasi.

2. Cari teori yang yang relevan tidak dijelaskan rinci oleh presentator dan
bagaimana si pencetus bisa sampai pada kesimpulan tersebut dan temukan alur
logikanya.

3. Tanyakan.

4. Siap siap untuk balasan pertanyaan pada sesi presentasi kelompok kamu.

3. Pertanyaan Kontekstual Featuring Pertanyaan Teoritis

Yang ketiga ini memang cukup berat, ngebayangin ketersambungan logikanya aja udah ribet. Apalagi menjawabnya -_-.

Kalau kamu mengajukan pertanyaan model ini, kamu ngga bakalan disangka anak pinter lagi. Dengan memberikan pertanyaan ini kamu akan dianggap seorang intelek.

Akan tetapi ada beberapa konsekuesi yang harus kamu pikul saat menanyakan pertanyaan model ini.

Pertama , temen kamu ngga bakalan sudi mempersilahkan kamu untuk bertanya, (bakalan orang lain dulu) walaupun kamu udah ngangkat kaki.

Kedua, Kalaupun akhirnya kamu dikasih kesempatan buat bertanya (walaupun berat), sesudah kelas bubar ada kemungkinan kamu bakalan dimusuhin oleh temen satu kelompok tersebut.

Selain itu, kamu juga harus siap dianggap memberikan pertanyaan ngga nyambung, halu, kemana mana, terlalu offside, bahkan trouble maker.

Tapi ngga papa oy jangan kecil hati. Kadang menjadi seorang intelek itu susah dipahami oleh orang lain. Jadikan hal itu sebagai ujian.

Pertanyaan ini mirip kaya pertanyaan teoritis tapi bedanya ada unsur
kontekstual yang dimasukan kedalam pertanyaan ini.

Orang yang ngajuin pertanyaan ini tuh biasanya ada beberapa kemungkinan:

1. Dia sebenarnya ingin ngasih pertanyaan teoretis, tapi karna untuk memudahkan yang ditanya memahami pertanyaannya, dia memasukan unsur kontekstual dalam pertanyaannya.

2. Orang yang menanyakan pertanyaan ini punya pemikiran luas, kritis,tapi dia mau ke-kritisan-nya membuat orang lain dapat membentuk suatu diskusi yang interaktif. Pfft.

3. Orang yang menayakan pertanyaan ini mungkin lagi bikin karya tulis ilmiah atau paper sehingga semangatnya luber sampai ke atmosfer kelas.

Main course pertanyaan ini adalah adanya tanggapan terhadap suatu teori yang didasari oleh suatu konteks, yang konteks tersebut didapat dari teori lain di luar teori yang dikritisi dalam alur materi yang dijelaskan oleh presentator. (bacanya aja pusing  -__-.)

Initinya contoh pertanyaannya kaya gini

” Seperti yang kelompok kalian sampaikan, Teori GO-JEK menyatakan bahwa untuk mengantar costumer sampai ke tujuan , kita harus melihat peta lokasi. Namun teori GRAB mengatakan bahwa untuk mengantar costumer sampai ke tujuan, Kita harus jalan karna kalau tidak jalan maka ngga akan gerak.

Nah, yang menjadi pertanyaan saya, Bagaimana perbandingan variabel indpenden mutlak yang dikemukankan pada Teori GO-JEK dan Teori GRAB terhadap ketersampaian seseorang kepada suatu tujuan?”

……..

Di titik ini biasanya mereka sedang mencerna pertanyaan kamu, dan kemungkinan besar akan berakhir dengan ketidakmengertian maha dahsyat dan lalu bilang :

” Maaf, boleh diulang lagi pertanyaan nya?”.

Darah keintelekan kamu mulai bergejolak dan kamupun refleks menghembuskan nafas intelektualitas, mengulang pertanyaan dengan cara perlahan dan bernada bicara lebih manusiawi.

““Hmm. Oke oke, jadi begini… kan tadi dijelasin… tadi kelompok kalian… nyebutin teori GO-JEK… yang bilang… kalo mau sampe tujuan harus liat peta… Nah, kalo misalkan ada seseorang yang tidak melihat peta dan langsung gas aja, kira-kira… pengaruhnya… dalam…ketersampaian… ke… tempat… tujuan. Dari Teori GO-JEK… gimana… seh?”

Biasanya yang nerima pertanyaan gini tuh bakalan langsung ngangguk ngangguk, dan wajahnya aga ngegas.

Mohon bersabar, Ini Ujian.

Cara bikin:

1. Perhatikan teori yang disampein oleh teman kamu.

2. Cari teori lain yang agak berlawanan dari teori tersebut.

3. Temukan titik lemah teori yang disampaikan yang bisa diserang pake teori
yang berlawanan tadi.

4. Busungkan dada, dan langsung tanyakan.

5. Kuatkan diri untuk melewati konsekuesinya.

Nah mungkin segitu dulu tips cara membuat pertanyaannya. Kalo ada tambahan boleh banget ditulis di kolom komentar bawah. Dan sampai jumpa lagi di postingan selanjutnya.